Hi blogwalking :) My blog on to share My thought, My feeling and My journey as working mom with 4 children. Feel free to leave foot note :)
RSS

13 August 2008

Kelahiran Cinta Strawberry Abadi Irfan Khairi - Idola

"Cinta Strawberry Abadi" cantik kan nama tu... itulah nama anak idola kita..Irfan khairi (IK). Usia yang muda dah ada 4 org anak sepasang perempuan sepasang lelaki. Jutawan muda plak tu..memang kebahagian terindah. Andainya suami ku boleh berfikir macam idola ku ini. Andaikan dia berani menentang arus, yakin pada diri teruskan perjuangan demi keluarga dan anak-anak.. Best kan... Betul juga kata Dr. Fadillah Kamsah, kalau orang tak nak berubah, kiita kena berubah..I think I want to make a change for my life. If Man life is begin at 40, Aku nak melawan arus juga, women can begin new life at 40 too. Insyallah sebelum puasa ni, perjalanan untuk satu perubahan akan bermula.. apa-apa pun akan ku memorikan dalam blog ini.

Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

3 comments:

Opah Noi said...

salam...
yesss!!women can begin new life at 40 too..tepuk dada tanya selera..sebagai manusia dewasa kita leh fikir mn baik dan mn buruknya..pesan Opah berhati2 dlm apa jua yang ingin kita lakukan..semoga perubahan yang cucu harapkan akan menjadi kenyataan...

Rohziah binti Jenal said...

thank u opah :) Sungguhpun tak kenal Satu ciuman untuk opah muaah..

Anonymous said...

cinta strawberry??? pelik... nak buh nama anak kenalah yang ade makna elok...ape yg irfan n wife pikir mase namakan anak mrk..