Hi blogwalking :) My blog on to share My thought, My feeling and My journey as working mom with 4 children. Feel free to leave foot note :)
RSS

10 December 2010

A moment with my beloved :)

School Holiday will last a few days more, still I've no idea where to go my beloved. It's not just an idea since I've a lot of idea actually :) but final decision is made by my hubby..hu hu... Susah betul nak dapatkan result dia.. Macam nak tunggu result nak meminang aje...ha ha


Finally, I've to make a decision :(   KL je lah bang... The most important is to see happy face from my beloved child. KL pun KL la... Bye-bye Bandung, bye-bye Singapore, bye-bye Langkawi and last bye-bye Melaka...KL here we come ... sure orang KL dengan Selangor gelakkan kitaorg sebab percutian berkeluarga hanya di sekitar ibu kota,but it is fact that we have to accept

Luckly, boss ku yg sporting sudi menempahkan Hotel atas nama cousin dia yg kerja di KL, so dapatlah staff price.. Prince Hotel..here we come..
Mula-mula sampai rasa macam kecil sangat diri ni dgn family yg serba kekurangan ni, maklumlah masuk Hotel yg 5 bintang tapi sebenarnya perasaan aku saje. Kami di layan dengan penuh mesra oleh kakitangan di situ malah di layan seperti tetamu-tetamu kelas atasan.. he he berbangga la jugak masa tu.

Kegembiraan anak-anak bila masuk di apartment tersebut jelas terbayang di muka masing-masing. Maklumlah apartment yg maha luas, setiap tempat ada tv untuk mereka memilih channel yg mereka sukai.. termasuklah cik abang yg tak tinggal dgn dunia sukannye...


Front Door - Open sesame.. :p

Dining

Bedroom 2

Living room

Living room + Dining + Kitchen (please ignore beg buruk ku tuh :) )

Master bedroom ( kain batik tu untuk warnakan tilam tu jer..;p )
my princess having her first coffee

Kitchen + dining and my bekal ;)
As for me excited la jugak..sebabnya depan hotel tu ada Pavillion shopping complex. Jalan ke depan sikit Bintang walk..uuu heaven!.. ha ha.. Window shopping jer.. nama pun perempuan... Tak dapat beli tengok pun jadi... :p
But time for mom only at night, siangnyer time untuk anak-anak.. tak boleh menyelit langsung...

waiting for turn to shopping :p

Tired but still has shopping desire...ha ha

my first company for shopping
UniQlo... mmg saat yang di nanti... nasib baik hotel sediakan shuttle untuk pergi ke BB tapi tiba di sana..hampa..dah lah meredah hujan untuk mencari mana terletaknya Fahrenheit 88, tiba di UniQlo..hampa... pakaian tak seperti di Japan, harganya pun mahal. Sweeter yang my princess pakai tu aku beli di UniQlo Japan dgn harga RM25 tapi bila tiba di Malaysia jadi 69.90..mahalnyer.... My princess teringin nak beli legging tapi legging yg offer pun masa tu dalam harga 24.90 itupun yang biasa punyer.. Kami pulang dgn tangan kosong dapat penat ajelah.. tapi macam manapun dapat makan best kat hotel..hilang kempunan baju Uniqlo kejap.. :p


Hmmm anak nak guna my lappy.. see u then...


And a lots more pic to upload..  :) and lot more story to tell

Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 comments:

Yan said...

Salam Zie,

laa..awat dak habaq ada blog.. ni dok intai kat FB.. leh lah kita link..

Yan said...

Seronok kan jenjalan. I ni pun dah rasa gian nak jalan.Tp kena tunggu bulan 2 nanti..