Hi blogwalking :) My blog on to share My thought, My feeling and My journey as working mom with 4 children. Feel free to leave foot note :)
RSS

13 January 2012

Want to be glamorous in one night?

Kali ni bukan nak menunjuk cara-cara ingin menjadi cantik, cuma nak kongsi bersama cara-cara memakai mekap yg betul, Terjumpa slot ni kat youtube. Maklumlah masa nak gi dinner hari tu...konon nak bergaya sikit la..al maklumlah dengan muka yg kusam ni...ingin gak kelihatan cantik walaupun seketika...
Banyak tip-tips yg di beri bila dah mencuba.. tak lah susah sangat cuma kena selalu practikkan .. :)



video


Bukannya selalu ber mekap pun cuma sekali-sekala teringin...he he

Nanti kita upload gambar kita before and after...

I follow..:)

Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comments: