Hi blogwalking :) My blog on to share My thought, My feeling and My journey as working mom with 4 children. Feel free to leave foot note :)
RSS

26 April 2012

Sooo..... cute


He he suka sangat picture ni, sebenarnya x kenal pun siapa gadis comel ni...tapi disebabkan muka dia mirip-mirip si gadia yg bernama Alia yg ku kenali.. tu yang nak letak kat blog nih... Cam ner Alia... nanti kalau Auntie ada modal buat bisnis online nanti...boleh jadi model untuk Auntie tau... dah chop awal-awal dah nie.. Itupun kalau rezeki Alia ada kat Malaysia lagi la.. tapi kalau dah pergi over the sea... hmm..kena cari model lain la plak :) Ini gambar the real Alia.. hampir sama kan dengan model di atas tu :) cuma muka ni muka bersih tanpa secalit mekap..tapi still manis kan...


Jgn marah ya alia..curi gambar alia dari blog heee.... Sebenarnya tgh kehabisan idea yg bertimpa-timpa..macam nak update..tapi xde gambar x best...kan.... okay cukup...

Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

9 comments:

MaZnie said...

Siapa Alia ni KZie??

ell8019_rozi said...

:) kawan sekolah anak kzi.. :)

HIHIHIKKKK said...

haha, tak sama lah aunty :P

ell8019_rozi said...

ada..cuma awak tak perasan jer..he he.. welcome back dear

eyndayusoff said...

Model tu dah mekap, Alia mekap mesti nampak cantik cam tu... tapi natural beauty la yg paling cun ;-)

HIHIHIKKKK said...

eh mana ada lah, biasa je. Allah bagi :)

Juadah said...

Model tu Jazrina namanya. Pernah masuk pertandingan pengacara kat tv3 (xingat progrm apa).

HIHIHIKKKK said...

Aunty, bila nak jadi model ni? Penganggur kot sekarang ni xD

Ezie Selaut Kasih said...

Ha ha, tu la project terbantut, ramai sgt yg menjual, tp insyallah bulan feb sempat lg...kan, boleh berganding dgn ain... camera canggih xde lagi..guna tab je la yer.
Minta la kerja kt mc d..hari hari dpt kn free :-)