Hi blogwalking :) My blog on to share My thought, My feeling and My journey as working mom with 4 children. Feel free to leave foot note :)
RSS

26 October 2012

MRSM Taiping convo

24hb October, 2012, konvo bagi MRSM taiping telah pun berlangsung di Taiping Perdana, hotel. Sebelum konvo, pada 23hb ada majlis doa restu, berbagai-bagai keistemewaan yg MRSM bagi pd pelajar tahun 2013 nanti, xyah nak sebut, sbb bukannya ada budak form 4 pun masa tu, mak bapak budak tu pun xde, taulah hang bangga sekolah tu terpilih jd sekolah maresmart, dah lah ibu-ibu berhempit dalam dewan tu, pengetua bukan nak bagi semangat kat student yg bakal nak menduduki peperiksaan, tp asyik dok cite pasal bende yg bakal berlaku pd maktab tu untuk thn yg akan dtg. Sepatutnyer dia contohi pengerusi Mara yg hadir pd mlm tersebut, berucap yg pekara yg sepatutnye, menaikkan semangat pada pelajar yg stress dan tension untuk memenuhi kuota Maktab yg dikatakan sentiasa mencapai 100% 8A. 

Okayla kita layan gambar-gambar masa konvo ye. X ambil gambar sgt pun, segan. Anak bukan dapat 4 pointer pun, tp insyallah xnak bg dia stress, apapun pencapaian dia, kami redha, perjalanan maseh jauh sebelum bergelar apa jua jawatan yg bakal disandang.
huish! membebel lg :) 
Bersama cikgu kesayangan beliau (budak-budak sekrag)

Kawan satu kelas yg tangkap muat jer (bukan bff yea ;))

Kawan baik die

Kawan baik die juga, selalu bagi tumpang balik dari KL ;)

Ini kawan-kawan dia tgh posing- ibu die nak test "tab" jer ;p

My hubby

Nak ambil gambar kawan die yg belakang tu - sibuk usung Ipad baru dier

seperti biasa selit sikit gambar ibu dier  he he

Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 comments:

Anonymous said...

Bertuah sesiapa yg anaknya dpt belajar di mrsm taiping...

Ezie Selaut Kasih said...

Alhamdulillah, sebenarnye mana-mana pun sama, cuma bila di mrsm ni, cikgu-cikgu amat perhatin kalau ada pelajar yg mundur..sentiasa bagi kaunseling dan tunjuk ajar x macam masa sekolah teknik dulu, byk belajar sendiri. Tu dulu, skrg mungkin dah ok agak nyer..