Hi blogwalking :) My blog on to share My thought, My feeling and My journey as working mom with 4 children. Feel free to leave foot note :)
RSS

16 July 2013

Happy birthday to me

Assalamualaikum semua,

Today its my birthday, i expect the first person wishing me is my beloved eldest son, but hampa.
Apapun, gembira juga sebab terima birthday wish dari anak perempuan (walaupun bukan anak sendiri) yg comel dan cute (muka cam selena gomez gitu) "Alia Aqmar". Thanks you dear :)

Okaylah x nak sedey sedey.. Nak cite pasal my birthday wish he he..ini impian jer la..kalau xde orang nk bagi, nampak gaya untuk memuaskan hati, kena beli sendiri la gayanya... Nak tengok apa kite punye birthday wish

jeng jeng... besar lagi tu..ha ha.. Ni angan-angan jer, ini bukan termasuk dalam wish list pun ngeh ngeh
Nak yg cam ni jer..simple jer kan..kalau bukan tiffany..ala-ala tiffany pun ok jer.. :)
Sekadar wish list x salah kan..semua org mempunyai wish list g berbagai, samada mampu atau tidak, ikut kemampuan yg nak membeli tu la kan..
Apa-apa pun yg benar-benar harapkan adalah di beri keberkatan dalam setiap apa yg dilakukan, dan semuga pintu taubat untuk ku belum lagi tertutp untuk diri ku yg x pernah lari dari melakukan kesilapan.. Amin-amin ya rabbal Alamin..

Nak buat kerja dulu, kalau sempat nanti kita sambung pada post lain yea.. Daa..

Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 comments:

Anonymous said...

happy belated birthday auntie :-)

Ezie Selaut Kasih said...

siapa la ni yer..anyway thanks, maaf tak perasan sebab blog dah lama berabuk... :)