Hi blogwalking :) My blog on to share My thought, My feeling and My journey as working mom with 4 children. Feel free to leave foot note :)
RSS

19 September 2013

6 months in SCOMI Rail

Lets the picture's talk :)


SCOMI 10 years celebration


Sambutan 10 tahun NKLF - Berkumpul awal pagi 


Upacara potong kek he he kenal tak?
Sarapan pagi yang di sponsor SCOMI.. erk!.....

Farewell lunch for one of SCOMI members - Shah Hazli -very nice person


Girls posing

SE staff

Engineering raya gathering









kecik sangat kan, nanti ek..kalau sempat kita download size asal..maklumlah menempek camera canggih orang hu hu

NKLF Raya gathering


Kitaorang menang Stall terbaik tu - Juara lagi.... :)
Dapat RM150 hengget..ok la kan...

buluh yang ditebang dekat sungai Choh..hik hik

nampak tak bunga kat tengah tu..hu hu.. itu kita yg deco tau...



Jejaka yng menghias stall kitaorang..

Pasangan adik dan kakak he he


our stall


Ini yang sebab kitaorang menang nih..he he
Itulah serba sedikit activiti makan kat SCOMI...mana tak naik badan.. tapi still xboleh menderma darah gak sebab kurang dari 46 kg..aduis..sorry long next time kalau along masuk hospitallagi..sure zie dah gain sampai 50kg sebab aktiviti makan kat Scomi ni tak mengenal sempadan..ha ha




Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 comments:

Nadiah Al-Habsyi said...

salam akak, nama saya nadiah, td sy br dpt call interview dari scomi. diorg suruh dtg interview khamis ni. nak tanye skit, akak mesti ada pengalamn interview dgn company ni kan, bleh share skit tak in terms of soalan ape die tanye and mcm mane procedure interview tu. besides that, nak tahu jugak pengalaman keje kat sana, best tak? ke stressful ke? thanks.

Ezie Selaut Kasih said...
This comment has been removed by the author.