Hi blogwalking :) My blog on to share My thought, My feeling and My journey as working mom with 4 children. Feel free to leave foot note :)
RSS

29 April 2011

Mengimbas kembali JAPAN trip yg pertama :)

He he dah lama berlalu, cuma teringat hari tu kata nak upload gambar masa first trip ke Japan... Ni bila ada meeting nak pergi lagi Japan ni (bukan kita la... ;p) teringat pulak nak upload gambar.. simpan kat pc memberatkan pc so upload kat blog boleh delete dari pc ni..

Gi jalan-jalan sebelum bertolak balik ke tanah air
MMC Okazaki

Posing masa perjalanan balik dari meeting ngan jepun-jepun MMC :)

Hotel tempat beradu...






Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 comments:

Yan said...

seronoknya zie. sampai dah.. i takat Indonesia je lah..

ell8019 said...

Company yang hantar yan, Nak gi sendiri kena fikir byk kali lah.. tapi mmg best sebab sana displin, bersih dan tak takut kalau sesat, ramai yang akan membantu. Kalau ada duit mmg nak gi sana lagi :)