Hi blogwalking :) My blog on to share My thought, My feeling and My journey as working mom with 4 children. Feel free to leave foot note :)
RSS

31 October 2011

Avril Lavigne - Wish You Were Here

Setiap kali melawat blog follower yg sorang ni akan berkemundang lagu ni.. (tp sekrg macam dah xde). Sampai boleh hafal lirik. Lirik nye memang menarik, bagi remaja, of course! untuk yang bercinta..tapi bagi ibu-ibu boleh di translate kan kepada anak-anak ker, hubby ker... kawan rapat ker..he he.. tapi yang pastinya.. pilihan anak ini memang selalu sama dgn citarasa ku... (he..he aku maseh berjiwa muda ha ha ..poyo!!) Tengah buat stake holder agreement ni, sambil dgr lagu, bila tiba lagu ni rasa macam bagi semangat nak update blog la pulak.. :)




Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

3 comments:

MaZnie said...

cayok2 K.zie!! jgn malassss:-)hehehe

Alia Aqmar said...

aunty cakap pasal lia eaaaaa? :)

ell8019 said...

maznie, idea berlambak..tapi nak start menaip tu..yg payah...kat office byk lagi bende kena buat, kat rumah...panatang pegang lappy..anak berebut nak pakai...hemm..

Alia: bukan mengumpat..tapi menghargai..sesuatu inspirasi.. :)