Hi blogwalking :) My blog on to share My thought, My feeling and My journey as working mom with 4 children. Feel free to leave foot note :)
RSS

28 February 2012

Gila Korea - Wild Romance :)

video


Sure lawak kalau ada orang google nak tengok cerita ni termasuk pula ke blog mak cik nih..he he.. Sorry.. sekrg ni memang tengah giler mengadap cerita nih..x sabar nak tunggu astro punyer yg bersiri-siri setiap minggu, aku pun google di Youtube...
Bukan aku dengan Ain jer giler tengok cite nie..dgn mr. hubby sekali kami dah tarik sekali untuk menunggu setiap episode di Astro..last-last bila aku dah download masuk dalam hardisk..dia yg kemaruk tengok setiap malam... ha ha... Penangan K-Pop jugak lah ...
Ayah aku sampai datang rumah sebab anak aku yg ketiga tu mengadu..dgn die sbb x dapat nak tgk katun sebab petang ahad kitaorang dah booking TV untuk tgk cite nih..Ketawa dia bila aku cerita kan hal tu pada dier...Dia salahkan aku pulak sebab pengaruh anak ngan suami sekali..sebab dia tahu aku kalau tak cerita cina, jepun..semuanya aku balun...
Hah membebel panjang...tapi memang best citer ni.. cuma geram jugak sebab minah yg cun giler nih jadi tomboy... hilang kegadisan dia langsung...siap gelak ada bunyi-bunyi lak tuh..hish...
Boleh lah..tak lah cintun sangat..Video yg aku upload ni dah episode yg ke 13...episode yg masing-masing meluahkan perasaan yg sebenarnya.. tu yg best nye...episode sebelum dan selepas... cari sendiri la yea...


Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comments: